Zavolajte nám +86-15192680619
Napíšte nám info@qdboss.cn

Poznáte akustický panel z polyesterových vlákien s potlačou?

2022-08-22

Akustický panel z polyesterových vlákien s potlačouje použiť UV tlač na panel s rôznymi obrázkami, aby bol polyesterový päťkový panel dekoratívnejší.Akustický panel z polyesterových vlákien je druh akustických dekoratívnych stavebných materiálov s použitím dosky z polyesterových vlákien ako substrátu, po profesionálnom dizajne na splnenie interiérovej výzdoby je akustický panel z polyesterových vlákien druh polyesterového vlákna ako suroviny vyrobeného lisovaním za tepla ako zvukové absorpčná funkcia dekoračných materiálov. Blízko prírode, neškodné pre ľudské telo, dokáže vytvoriť tichý a pohodlný pracovný a životný priestor. Dekoratívna, jednoduchá konštrukcia prostredníctvom drevoobrábacieho stroja môže meniť rôzne tvary.


Akustický panel z polyesterových vlákien s potlačou


Akustický panel z polyesterových vlákien s potlačouje syntetizovaný vysokou teplotou a vysokým tlakom ihlovým spracovaním a pórovitosť je vyššia ako 90 %. Máme tiež patentovanú techniku ​​pre trvalé spomaľovanie horenia s našimi akustickými panelmi. Na výber je viac ako 44 farieb. Akustiku môžete tiež vyrezať do ľubovoľného tvaru podľa vašich požiadaviek.


Akustický panel z polyesterových vlákien s potlačou


Totoakustický panel z polyesterových vlákien s potlačoumožno použiť na mnohých verejných miestach, ako sú kiná, divadlá, tanečné sály, hľadisko, viacúčelová sála, telocvičňa atď. Zvuková pohltivosť akustického panelu z polyesterových vlákien je dobrá v rozsahu stredných a vysokých frekvencií. Má výhody tepelnej izolácie, spomaľovača horenia, ochrany pred prachom, nízkej hmotnosti a bez rozkladu, má tiež lepšiu absorpciu zvuku, vysokú pevnosť, dobrú dekoráciu, jednoduchú inštaláciu, šetrné k životnému prostrediu.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy